luni, 9 martie 2009

Poli review: Matematica 2

  • Profesor
A. Nita
  • Materia
Algebra, in esenta. Matrici, ecuatii diferentiale (parca)... Nici nu mai imi amintesc exact ce s-a facut... My bad ca de multe ori la curs dormeam...
  • Desfasurarea cursului
Explica bine profa, desi se vedea ca are o dorinta *extraordinara* sa explice...
Daca mai ramanea timp, ne mai si scotea pe la tabla (da, la curs) sa facem probleme... Ceea ce e bine, intelegeai de la curs ce si cum, nu trebuia sa te chinui dupa 10 ani acasa sa iti dai seama cum se practica ce ti-a explicat in teorie.
Insa, datorita faptului ca cursul era fix dupa cursul lui Flondor (yep, 6 ore continue de matematica... oh joy), marturisesc ca nu reuseam sa imi mai tin ochiii deschisi de multe ori... La unul din cele 2 cursuri TREBUIA sa dorm... Tot respectul meu pentru cei care reuseau sa fie atenti.
  • Desfasurarea seminarului
Faceam cursul tot cu profa, si era f bine ca ne scotea la tabla sa facem noi problemele, ajutandu-ne daca nu stiam. Aka cum sunteti obisnuiti probabil de la liceu. Era bine. Daca incercai sa le rezolvi si tu in paralel cu ala la tabla pe foi, chiar intelegeai ceva (spre deosebire de mate1, unde trebuia sa recitesti seminarul acasa de vreo 3 ori sa intelegi).
  • Notare
A fost indulgenta la corectat, aka daca stiai cate ceva, nu iti scadea prea mult pentru prostii gen calcul si alte astea.
In schimb, la examen a prins pe cineva copiind si a dat-o afara. Do not try that (unless u have skillz ;) ).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu