miercuri, 4 martie 2009

Poli review: Matematica 1

  • Profesor
P. Flondor
  • Materia
In esenta, analiza matematica. Derivate partiale, integrale multiple, serii, chestii de genul. Chestii bune la cultura generala, dar nu 100% esentiale unui programator.

  • Desfasurarea cursului
Stiti povestile alea despre profesorii care cu dreapta scriu si cu stanga sterg? E unul din profesorii aia :P

In primul rand, tot respectul meu pentru domnul profesor Flondor. Se vede ca isi cunoaste bine materia, si daca erai atent la curs, intelegeai destul de bine.

Pe de alta parte, pot spune ca era si f strict. La fara 10, era deja in fata salii. La fix intra. Intarziai mai mult de 5 minute? "La pauza!". Nu miscai la curs. Nu vorbesti cu colegul. "Cum indraznesti sa dormi? Iesi afara!" (Daca poti dormi fara sa pui capul pe banca, nu zice nimic, spun asta din experienta ;) )

  • Desfasurarea seminarului
Ah, domnul profesor Ghiu... Daca esti la seminar, o sa faca misto de tine. PUNCT.

In rest, recapitulare pe scurt dar clara a teoriei, exemple cat sa intelegi (facute de el ca nu avea rabdare sa iasa un student la tabla si sa stea sa le faca). Daca faceai si exercitiile pe care ti le dadea ca tema acasa, chiar intelegeai si era usor sa treci. Dar cum desigur cam nimeni nu a facut asta...

  • Notare
In primul rand, la examen primeai un bonus daca aduceai un "caiet de probleme" care sa contina minim 80 de probleme parca. Puteai sa lucrezi ce vrei tu, atata timp cat lucrai. Si nota se rotunjea in favoarea elevului daca il aduceai, altfel nu.

Examenul... pe scurt, nu miscai la el. 5 probleme. Cam putin timp. Corectat foarte obiectiv (a se intelege fara "hai mai ca totusi a scris ceva, sa-l trecem"). Deci... relativ multi picati. Majoritatea au luat insa examenul toamna, asa ca nu va faceti probleme :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu