luni, 23 martie 2009

O saptamana in viata unui student la poli

Saptamana asta e o saptamana tare interesanta... Cei care vor sa dea la poli, sa stiti ce va asteapta.

Pana ieri seara, am avut de facut o tema la PA. Pana maine, trebuie sa facem tema la engleza. Pana miercuri trebuie sa terminam proiectul la CN. Pana joi trebuie sa facem calculele la labul de ED si un rezumat la labul urmator (btw, nici macar nu e pe site pus laboratorul, trebuie sa faci rost de el cum poti). Pana vineri trebuie sa citim cele over9000 chestii puse in "folder" de profu de la AD. Pana duminica trebuie sa pregatim documentatia la chess engine la PA, si cei care nu s-au apucat de proiect trebuie sa faca si primul release al engine-ului (lucky me eu am facut deja ce trebuie, mai e doar documentatia idioata). Pana lunea viitoare avem tema la PC. And you think this is over? Naaah, de bine ce am terminat tema la PA avem inca una pentru saptamana viitoare. Ah, si in tot timpul asta trebuie sa mergem si la facultate, ca avem laburi si cursuri cu prezenta obligatorie.

Si nu, saptamana asta nu e una speciala... cam asa e de obicei...

Timp liber? Viata sociala? Somn? Sanatate fizica si psihica? Pwla.
Welcome to poli! Have a nice day! :)

2 comentarii:

  1. Dacă stau să mă gândesc, lucrul ăsta nu e deloc grav. E un ritm de muncă, cere o anumită performanță din partea studentului. E un exercițiu bun în a te juca de-a programatorul, fiindcă mai târziu (când o să fii mai mult decât programator) problemele se abordează la alt nivel.

    Și parcă e oleacă mai interesant decât alte semestre, în care toți profesorii aveau o durere imensă în pix în timpul anului, senzația ni se transmitea nouă, iar noi ne trezeam în sesiune cu 0% materie studiată.

    Ah, social life, sleep, health... Who needs those.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarat, dar rly now, cine este interesat de programare, o sa programeze oricum, ca un hobby, facand ceea ce il intereseaza si ceea ce o sa il ajute pe viitor. Cine nu... o sa copieze tema de la alt coleg, sau o sa o faca in graba in seara de dinainte.

    Ah si majoritatea temelor nu sunt de programare. Sau daca sunt, sunt doar de implementare a teoriei, care nu ne ajuta prea mult in programarea reala.

    RăspundețiȘtergere