miercuri, 18 martie 2009

Poli review: Fizica

  • Profesor
A. Nenciu
  • Materia
Fizica... Optica, teoria relativitatii, chestii de cultura generala facute si in liceu, la care se mai adauga inca 1000 de formule si definitii.
  • Desfasurarea cursului
Desi cursul se desfasura in niste conditii nu tocmai placute, in D100, sala cu 100 de locuri, noi fiind vreo 150 in serie (da, stateam si pe scara si in picioare si care cum apuca), si cursul era in facultatea de electronica, dupa care trebuia sa facem jogging pana in automatica, macar profa era ok. Adica pe langa faptul ca explica destul de bine, si daca erai atent chiar intelegeai, se si implica destul de mult... fiind nubi la facultate, ne mai spunea si ce si cum mai trebuie sa facem, mai raspundea la intrebari legate de facultate in general, si chiar a organizat 1 data sau de 2 ori o iesire la... teatru era? (personal nu am fost, dar am apreciat intentia)
  • Desfasurarea laboratorului
Era easy mode in comparatie cu ce avem acum la laboratoare de genul... Profa de la lab venea pe la fiecare in parte si ne facea un rezumat la despre ce e vorba in lucrarea respectiva si cum se folosesc aparatele, si dupa da-i si masoara 20-30 de valori ca nebunul, adauga acasa inca 3 calcule si un grafic, si gata.
  • Notare
Cam toata lumea care a fost la examen a trecut...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu