miercuri, 3 noiembrie 2010

Poli review: Programare Orientata pe Obiecte (POO)

  • Profesor
Lorina Negreanu
  • Materie
Java. Si ceva teorie legata de programare orientata pe obiecte (notiuni de clase, public/private, mostenire, design pattern,  etc).

Recomandare: cititi "Thinking in Java" de Bruce Eckel
  • Desfasurarea cursului
Am fost la primul curs. Se facea dictare ca la clasa 1, o poveste frumoasa despre cum e cu POO asta. Am adormit la a 2a ora, si nu am mai dat pe la nici un curs, si nu imi pare rau.
  • Desfasurarea laboratorului
Nu mai stiu cum il cheama... tip blond cu ochi albastrii(?).

Laboratorul a fost ok. Destul de usor. Tipul explica bine, vreo juma de ora despre ce si cum trebuie sa faci. Chiar daca nu te deranjai sa mergi la curs sau sa citesti cartea, explicatiile lui erau arhisuficiente cat sa faci labul. Daca citeai cartea, in general terminai labul inainte sa termine el explicatiile.

Temele iar au fost destul de usoare, vreo 5 in total.

Sfat: folositi Eclipse. You'll love it!
  • Notare
Examenul final a fost foarte usor, daca stiai Java bine. Sunt la inceput niste intrebari de "teorie", care sunt foarte usoare, la modul ce e o clasa abstracta, ce face codul urmator, etc.

Partea a 2a, cu materiale pe masa, rezolva o problema cu design patternu X. Si asta e usurel, desi tre sa ai cat de cat habar cu ce se mananca ala, ca nu o sa ai timp sa-l cauti si sa-l citesti pe loc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu