vineri, 12 iunie 2009

Back again...

A trecut o luna de cand nu am mai scris nimic... missed me? :P

Tocmai a trecut cel mai urat semestru din facultatea de calculatoare... s-au dus temele, mai e doar sesiunea...

Deja ma repet daca continui sa ma plang de numarul mult prea mare de teme pe care il avem, asa ca voi continua prin a anunta ca blogul va fi updatat mai des la vara, iar pentru acum, ca tot trebuie sa recapitulez algoritmi elementari la PA, si articolul despre backtracking a avut un succes neasteptat (daca ma iau dupa keyword-urile cu care a ajuns lumea de pe google aici), voi face un rezumat al principalilor algoritmi, s-ar putea sa ajute pe cineva :)

Dupa another friendly reminder de NU DATI LA POLITEHNICA!!!, going back to work, voi reveni in curand.

4 comentarii:

  1. Sunt curios: care ți s-a părut cel mai fain semestru până acum?

    Relativ la „joining poli”, în ultimii (1.5) ani i-am încurajat să vină aici pe cei care se simt în stare să ducă. La urma urmei, dacă sunt unii pentru care stilul ăsta de viață/predat/whatever se ridică la așteptările lor, nu văd de ce nu ar da la poli. De exemplu, dacă tu nu te lași de facultate înseamnă că există destule motive pentru care să continui.

    RăspundețiȘtergere
  2. M-as lasa daca as sti ca am alta facultate la care sa ma duc, dar la noi nu prea sunt si de strainatate n-am bani...

    Si inca nu cunosc pe cineva care sa nu aiba nimic de reprosat stilului de viata/predat de la poli... Mult prea multi studenti care sunt buni si pasionati de programare cand intra in facultate ajung sa fie total dezinteresati la sfarsit... There might be a link here...

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai sunt și alte facultăți care au tangențe cu CS-ul în ro, (unibuc, uaic, utc), dar în cazul a cel puțin unuia din cele trei exemple date îți pot confirma faptul că profii au orizontul la fel de (dacă nu mai) îngust ca și o parte din cei de la noi. Aproape toți au programe mai lejere ca upb, dar asta înseamnă uneori că și studiază mai puțin.

    S-ar putea să pară cam umplută cu cinism remarca, dar eu mă gândesc că într-o țară în care fiecare trage de unde poate să-și bage în buzunar, legal sau nu, imoral au ba, nici mediul academic nu poate fi mai răsărit (pe câțiva profesori îi pot caracteriza fără jenă drept „oameni de afaceri”). I think that's true. Not sad, but freaking annoying.

    RăspundețiȘtergere
  4. Well sunt de acord cu tine...mai sunt alte facultati in care pe langa faptul ca se face programare si mai putin si/sau mai prost, nici nu sunt recunoscute dupa...

    Si umpluta de cinism sau nu, remarca este, din pacate,adevarata...

    RăspundețiȘtergere