marți, 11 august 2009

ACS fail vs ETTI

Continui sa fiu surprinsa cum, desi suntem la facultatea de CALCULATOARE, avem cred ca cel mai de kkt site din toata politehnica. Sigur, avem curs.cs pe care sunt puse cursurile si unde putem uploada teme... dar cam atat. Site-ul oficial al facultatii este de kkt. Nu gasesti cam nici o informatie utila pe el.

Un singur exemplu... Vin restantele. ETTI are pus pe site datele, ora, sala, etc. Noi? Pwla. Era desigur extrem de complicat sa ia .doc-u sau .pdf-ul ala pe care l-au editat, sa il uploadeze pe server si sa puna un link acolo. Rocket science, in special pentru o facultate de CALCULATOARE.

De ce ma deranjeaza asta? Da, mie nu mi-a fost atat de greu sa ma duc pana la facultate, sunt din Bucuresti. Dar cei din provincie? Dar cei care sunt plecati din Bucuresti? Trebuie sa se bazeze pe informatia primta de la colegi?

Si nu numai cu restantele... ci si cu datele examenelor in general, si stuff like that.

Da, imi imaginez ca site-ul este mentinut de alti studenti, si nu de profesori sau de profesionisti (ca deh, asa e la noi la facultate). Dragi admini, stiu ca aveti si voi problemele voastre si nu aveti timp, dar daca nu va pasioneaza sa faceti site-ul util, fuck off si gasiti alta metoda sa pupati in fund profesorii decat sa mentineti site-ul universitatii!

3 comentarii:

  1. Restanţele sunt puse pe http://swarm.cs.pub.ro/~mihai/facultate într-o arhivă ZIP.

    Din păcate, s-au furat câteva cabluri şi acum totul e în beznă acolo (deşi ai putea încerca cu un IP temporal, nu ştiu exact cât de mult va ţine: 141.85.157.50)

    RăspundețiȘtergere
  2. Puse de tine banuiesc, nu de lume pe site-ul facultatii, problema era legata de interesul administratiei, nu neaparat de datele examenelor.

    But 10x, o sa le iau sa verific ca mi-am notat bine examenele :)

    RăspundețiȘtergere
  3. dacă-ţi vine să crezi, problema (cel puţin la partea cu examene and shit) nu e la cei care „ţin” site-ul ci la secretare. Pentru care e prea rocket-science să trimită un fişier pe mail său să-l pună pe un FTP, darămite să-l dea la cineva să-l pună pe site-ul facultăţii? (nu ţi-ar veni să crezi la ce grad de stimă încă se mai află sneaker-net-ul la noi în facultate.. :( )

    RăspundețiȘtergere